logo kurt thomsen
P9300056

Vand i haven

Vil du gerne gøre din have endnu mere idyllisk og indbydende? Så kan du med fordel overveje at få implementeret den ene eller anden form for vand i haven. Det kunne for eksempel være en havedam, et spejlbassin eller ligefrem en sø i haven. Uanset hvilken form for vand i haven, du er interesseret i, kan vi være dig behjælpelige her hos Anlægsgartner Kurt Thomsen.

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og vi kan derfor helt sikkert også klare netop din opgave. Uanset om du allerede har en klar holdning til, hvordan eksempelvis dit havebassin, dit vandløb eller dit vandspejl skal se ud, eller du har brug for idéer til implementeringen af vand i haven, er du landet det rette sted. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde frem til den helt rette løsning i det specifikke tilfælde.

Vil du høre mere om mulighederne, eller ønsker du at tage en snak om netop dit projekt? Så kontakt os endelig. Det kan du gøre på telefonnummeret 20 86 94 80 eller på e-mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Implementer den beroligende lyd af rislende vand i haven

Der er ikke meget, der er mere idyllisk og beroligende end lyden af rindende vand. Derfor er der også mange, der gerne vil have implementeret rislende vand i haven, så udearealerne bliver endnu skønnere at opholde sig på.

Du kan nyde lyden af rindende vand i haven ved for eksempel at få anlagt et lille vandløb. Ligeledes finder mange lyden fra vandsten særdeles afslappende, og dette er således også en mulighed for dig, der gerne vil gøre haven mere idyllisk.

Vandsten kommer i mange forskellige størrelser og udformninger, så uanset hvilke personlige præferencer du har, kan du helt sikkert finde en vandsten til haven, der falder i din smag. Typisk er der tale om granitsten, som er udhugget i den ene eller anden form. Vi kan naturligvis hjælpe dig med at implementere vandsten i granit – eller et andet materiale – i din have.

Gør haven endnu mere overdådig med vandkunst og fontæner

Udover at vand i haven kan medvirke til, at udearealerne kommer til at virke endnu mere fredfyldte, gælder det også, at det kan være med til at give din haves udseende et løft. En form for vandkunst kan effektivt gøre haven endnu mere overdådig, og i denne sammenhæng kan vi naturligvis også være behjælpelige.

I kategorien ”vandkunst” finder du blandt andet springvand, fontæner og vandsten til haven. Ordet vandkunst dækker altså ganske enkelt over dekorative haveelementer, hvori vand indgår på den ene eller anden måde.

En vandfontæne eller et springvand i haven vil uden tvivl kunne give din have et særligt eksklusivt udtryk, samtidig med at det spreder en hyggelig og beroligende lyd. Vil du kunne nyde lyden af vand i endnu højere grad, kan du også overveje at få anlagt et lille vandfald i haven. Et sådant kan med fordel implementeres sammen med andre former for vand i haven – for eksempel et vandbassin eller en havesø.

Få et blomstrende dyreliv i haven med en havedam

Kunne du godt tænke dig at lokke endnu flere dyr – eksempelvis fine fugle – til haven? Så kan det være en idé at få anlagt en dam i haven. Havedamme er glimrende tilholdssteder for fugle og frøer, og derudover kan du naturligvis også have fisk i en havedam.

Hos Anlægsgartner Kurt Thomsen kan vi være dig behjælpelige med at etablere en fiskedam i haven, som blandt andet kan hjælpe med at lokke dyr til. En formstøbt havedam kan relativt nemt og hurtigt implementeres i haven og er derfor en god løsning for dig, der i en fart vil have liv i din lille havedam. Der findes formstøbte havebassiner i alverdens forskellige størrelser og udformninger, så uanset hvad der passer ind i netop dit haveanlæg, kan vi finde frem til en god løsning.

Udover at vi kan være behjælpelige med opbygning af havedammen, kan vi naturligvis også hjælpe dig med beplantningen omkring eksempelvis dit fiskebassin. Vi har et gennemgribende kendskab til den danske flora og ved således lige præcis, hvilke planter og blomster der fungerer godt omkring et vandbassin i haven.

Et spejlbassin passer ind i enhver have

Spejlbassiner tager sig godt ud i enhver have, og de findes i mange forskellige udformninger og størrelser. Et vandspejl er dekorativt i sig selv, og derudover udmærker det sig ved på fineste vis at reflektere de planter og blomster, der er at finde omkring spejlbassinet. Et vandspejl i haven kan desuden være til glæde og gavn for fugle.

Vi kan naturligvis etablere vandbade eller spejlbassiner i din have, så den kan komme til at tage sig endnu bedre ud. Et rundt spejlbassin er en sikker vinder, men du kan også finde havebassiner i flere andre former, hvis du vil sætte et mere unikt præg på din have.

Kontakt os for at høre mere om vand i haven eller for at få et uforpligtende tilbud

Hvad end du er interesseret i at få etableret et udendørs springvand, en vandsten med lys, en havefontæne, en havedam eller noget helt femte, er du landet det rette sted. Her hos Anlægsgartner Kurt Thomsen kan vi klare alt inden for vand i haven, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at få din drømmehave. Har du efterfølgende brug for hjælp til vedligeholdelsen, klarer vi naturligvis også dén.

Vil du høre mere om mulighederne for eksempelvis at få et havespringvand, eller har du brug for inspiration til vandløbet i haven? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hvad end dit projekt består i, tager vi hellere end gerne en snak med dig om dine forskellige muligheder. Efter at have hørt lidt nærmere om projektet, kan vi desuden komme med et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

DSC00934
DSC00935
DSC00937
DSC00960
DSC00961
DSC01647
P6280070
P6280073
P7260001
P7260002
P7260003
P7260004
P9170004
P9170005
P9170006
P9300049
P9300050
P9300052
P9300053
P9300054
P9300056
P9300057
P9300062
P9300063
PB070094
PB070095
PB070096
PB070097
PB070098

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Kontakt os uforpligtende, hvis du har spørgsmål vedr. din have eller ønsker svar om vedligeholdelse af arealer omkring din virksomhed.

Ring 2086 9480

eller

Send os en mail

kurt thomsen

Kurt Thomsen
Anlægsgartner