logo kurt thomsen
taghaver

Taghaver

Taghaver er den ideelle udnyttelse af plads. Der kan skabes helt specielle miljøer og grønne oaser, på steder, hvor man ugenert, kan koble fra midt i storbyen.
 
Taghaver er perfekt til rygeområder. Der skabes pæne og hyggelige områder til medarbejderne. Så er de ikke tvunget til at udstille sig, som rygere foran firmaets facade. Ligesom besøgende/kunder ikke nødvendigvis, skal igennem en tyk røg og ubehagelig lugt.

Certificeret Taggartner

zinco logoAnlægsgartner Kurt Thomsen er Zinco certificeret taggartner. Vi har den ekspertise og knowhow, som det kræver, når der skal laves flotte og holdbare løsninger på taget.

Tag os med på råd, allerede i byggeriets opstart, så sikrer vi den bedste løsning og det flotteste resultat. Vi nøjes ikke med at planlægge og udføre opgaven. Vi sørger også for, at vedligeholde taghaven, så der sikres en løsning, som er præsentabel og funktionel i mange år.

Taghaver udføres også på eksisterende bygninger. Vi udarbejder gerne en løsning, som passer på jeres tag.

124
125
126
DSC04419
DSC04420

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Kontakt os uforpligtende, hvis du har spørgsmål vedr. din have eller ønsker svar om vedligeholdelse af arealer omkring din virksomhed.

Ring 2086 9480

eller

Send os en mail

kurt thomsen

Kurt Thomsen
Anlægsgartner