logo kurt thomsen
top beskaering

Beskæring

Har du brug for hjælp til korrekt beskæring af træer og buske i haven? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Anlægsgartner Kurt Thomsen har vi mange års erfaring som anlægsgartnere, og vi kan derfor naturligvis også hjælpe med at beskære både små og store træer og buske.

Korrekt beskæring af buske og træer kan være af afgørende betydning for floraens velbefindende, og derfor er det også værd at prioritere. Samtidig beskærer man naturligvis også træer og buske for at få udearealerne til at tage sig ud på en bestemt måde.

Udover at vi kan klare beskæringen for dig, kan vi også tilbyde træfældning og formklipning. Desuden tilbyder vi at hjælpe med vedligeholdelsen og at komme med vejledninger til den videre pleje af de beskårne træer og buske. Kort sagt er vi din pålidelige samarbejdspartner, når træer og buske skal plejes, beskæres eller fældes, og vi klarer naturligvis opgaver for både privat og erhverv.

Beskæring og formklipning af buske får udearealerne til at stå knivskarpt

Korrekt beskæring af buske er med til at sikre, at de står skarpt og forbliver så tætte som ønskede. Om der er tale om en sommerfuglebusk, en rosenbusk eller en rododendron, er det som regel fornuftigt at beskære den regelmæssigt. På den måde bliver der plads til nye skud, og desuden kan beskæringen være med til at rette op på busken, hvis den er blevet skæv eller ujævn.

Hos Anlægsgartner Kurt Thomsen kan vi naturligvis klare den til tider besværlige beskæring af buske for dig, så du kan være sikker på, at de holder sig sunde, samtidig med at de bliver tilpasset efter netop dine præferencer. Er du interesseret i formklipning af buske, klarer vi også gerne dén, og ligeledes kan vi selvfølgelig stå for beskæring af hækken.

Vi kan være dig behjælpelige, hvad end du søger beskæring af buske som privatperson eller på vegne af for eksempel en virksomhed eller institution. Ved at beskære eller formklippe kan du nemt gøre de grønne områder endnu mere indbydende, og du kan sørge for, at dine buske vokser og formerer sig på en helt bestemt måde.

Beskæring af træer og træfældning klaret på sikker vis

Fældning af træer kan være en farlig disciplin selv at kaste sig ud i. Er der tale om store træer, der ikke på forsvarlig vis kan væltes ned i en faldzone, er det i særdeleshed nødvendigt at få professionelle til at klare opgaven. Det gælder ligeledes i forbindelse med topkapning af træer i enhver størrelse.

Som din professionelle anlægsgartner kan vi naturligvis være behjælpelige med træbeskæringen såvel som med en decideret fældning af træerne i haven. Ved at overlade opgaven til os er du sikker på, at træfældningen sker på forsvarlig og sikker vis.

Udover at vi kan hjælpe med at fælde træer, kan vi også stå for beskæring af træerne. Det kan for eksempel være med til at gøre, at træerne bliver tættere forneden frem for at vokse sig alt for høje. Desuden kan det – hvis der er tale om frugttræer – være medvirkende til, at frugterne bliver større, samtidig med at de bliver nemmere at plukke.

Du kan naturligvis også vælge at beskære dine træer for at tynde ud i løvet, så træerne ikke skygger så meget eller på anden vis er til gene. Uanset hvilke behov, krav og ønsker du måtte have, klarer vi gerne både træfældning og træbeskæring for dig, så du kan få mest mulig glæde af din have.

Kontakt os for at få priser på træfældning eller sparring omkring dit projekt

Anlægsgartner Kurt Thomsen har hjemme i Brønderslev, men varetager også opgaver i de mange omkringliggende byer. Er du på udkig efter træfældning i Nordjylland, er du således landet det helt rigtige sted. Vi varetager både små og store opgaver, og vi hjælper privatpersoner såvel som institutioner og virksomheder. Hvad end du søger kraftig beskæring af hækken derhjemme, eller erhvervsejendommens buske skal formklippes, er vi de rette til opgaven.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder eller at lufte tankerne omkring netop dit projekt? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager meget gerne en snak med dig om både træfældning, beskæring af buske og formklipning, så vi sammen kan finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning i det konkrete tilfælde.

Når vi har hørt lidt mere om karakteren og omfanget af din opgave, er vi desuden i stand til at give dig konkrete priser på træfældning eller træbeskæringspriser, så du ved, hvad du har med at gøre.

Udover at vi kan sørge for professionel beskæring af buske og træer, hjælper vi også gerne med eksempelvis beplantning, anlæggelse af græsplæne eller etablering af vand i haven. Kort sagt er vi din pålidelige anlægsgartner, når udearealerne skal forvandles, optimeres eller plejes.

DSC02090
DSC02094
DSC02096
DSC02098
DSC03437
DSC03438
DSC03439
DSC03440
DSC04571
DSC04588
P2270083
P2270084
P2270085
P3050211
P3050213
P4050163
P4050164
P4100273
P4100274
P4160001

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Kontakt os uforpligtende, hvis du har spørgsmål vedr. din have eller ønsker svar om vedligeholdelse af arealer omkring din virksomhed.

Ring 2086 9480

eller

Send os en mail

kurt thomsen

Kurt Thomsen
Anlægsgartner